U Ljubljani se predstavlja turistička ponuda Zagorja

U Ljubljani se predstavlja turistička ponuda Zagorja

Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije od 1. do 4. veljače predstavlja turističku ponudu (smještaj, wellness & spa, kultura, tradicija, gastronomija, biciklizam i ostale sadržaje) Krapinsko – zagorske županije na međunarodnom sajmu Natour Alpe Adria u Ljubljani.

Na sajmu se uz Hrvatsku predstavlja više od 330 turističkih predstavnika iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Italije, Austrije, Makedonije i drugih zemalja, a ovogodišnji suizlagači na štandu Hrvatske turističke zajednice su Turistička zajednica Krapinsko – zagorske županije, kamp Straško te kamp Valalta.

Sajam je od prošle godine specijaliziran za ponudu zelenog i aktivnog turizma, a u sklopu programa se održava i poslovna burza Natour.

Predstavljanje na sajmu Natour Alpe Adria nastavak je kontinuiranog rada Turističke zajednice Krapinsko- zagorske županije koja je unatrag nekoliko godina održala niz turističkih prezentacija te sudjelovala na sajmovima upravo na, za Zagorje, najinteresantnijim emitivnim tržištima koja pokazuju najveći porast u dolascima i ostvarenim noćenjima. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni