U Gorici se održava hrvački Turnir prijateljstva

U Gorici se održava hrvački Turnir prijateljstva

Svečanim otvaranjem rukovodi gospodin Vlado Štarkelj, a posebnost otvaranja biti ce nastup djece sa cerebralnom paralizom koja se bave hrvanjem kao oblikom rehabilitacije

U organizaciji hrvačkih klubova Gorica i Metalac, ovog vikenda 12. travnja, u Velikoj Gorici, održava se najveći međunarodni turnir za djevojčice i dječake u hrvanju grčko rimskim načinom. Iako prvi po redu Turnir prijateljstva, organizatori uvjeravaju da se već danas sa sigurnošću može reci da će turnir  opravdavati epitet ‘najveći’. Naime do danas je prijavljeno preko 50 klubova iz devet zemalja regije koji će se natjecati u čak 70 različitih kategorija.

Grad Velika Gorica na čelu s gradonačelnikom Draženom Barišićem prepoznao je ovu vrijednu inicijativu i ugostio je turnir u svome Gradu uz vrijednu pomoć Turističke zajednice Zagrebačke županije. Borbe počinju u subotu u 10 sati, a svečano otvaranje i defile ekipa predviđeni su za 16 sati.

Svečanim otvaranjem rukovodi gospodin Vlado Štarkelj, a posebnost otvaranja biti ce nastup djece sa cerebralnom paralizom koja se bave hrvanjem kao oblikom rehabilitacije. Predsjednik organizacijskog odbora je jedini hrvatski olimpijski pobjednik gospodin Vlado Lisjak. (zg-m)

 

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni