U finalu “Kutije” igraju ekipe Kerschoffest Kamgrad i Biberon Koestlin

U finalu “Kutije” igraju ekipe Kerschoffest Kamgrad i Biberon Koestlin

(Foto: “Kutija šibica”)

Danas je na rasporedu završna utakmica 51. Malonogometnog turnira Kutija šibica 2022. powered by Coca-Cola. U velikom finalu igrat će momčadi Kerschoffest Kamgrad i Biberon Koestlin.

Ekipa Biberon Koestlin iz Dalmacije svoje je finale izborila u uzbudljivoj i dramatičnoj utakmici protiv prošlogodišnjeg finaliste i osvajača Kutije iz 2017. Poliklinike Milojević koja je do pred kraj utakmice vodila s 2:0. No, Biberon je u posljednjih par minuta stigao do izjednačenja, a potom boljim izvođenjem sedmeraca osigurao i finalni nastup.

Dvoboj Kerschoffesta i Biberona na rasporedu je danas u 19:15 u dvorani 2 Doma sportova uz izravan prijenos na Drugom programu HRT-a.

Prije njih igra se utakmica za treće mjesto između CB Sea Wolf Gradnje Elez i Poliklinike Milojević u seniorskom dijelu te finalna utakmica ženskog turnira u kojoj će se susresti djevojke iz ekipe Michieli Tomić, koje su osvojile dva posljednja izdanja ženske Kutije s djevojkama iz ŽNK MC Plus Agram Poliklinika Milovjević. Kod veterana, također u izravnom prijenosu na HRT-u, u finalu će nastupiti kvartovska ekipa Pelmen ZGnogomet i slovenska momčad KMN Meteorplast Vito. (ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni