“U Filipoviću i Pavičić Vukičević živi duh Milana Bandića”

“U Filipoviću i Pavičić Vukičević živi duh Milana Bandića”

Kandidatkinja GLAS-a za gradonačelnicu Zagreba Anka Mrak Tarirtaš u petak je na Trgu bana Jelačića započela s prikupljanjem potpisa za svoju kandidaturu. Na štandu su uz nju bili i kandidati za njezinu zamjenicu – Marko Torjanac i Mirando Mrsić.

»Duh Milana Bandića još uvijek je ozbiljna prijetnja razvoju Zagreba, a sada ga predstavljaju kandidat HDZ-a Davor Filipović i Bandićeva najbolja učenica Jelena Pavičić-Vukičević«, izjavila je Mrak Taritaš. »Zaista smiješno da se oni sada predstavljaju kao kritičari Bandića i ‘svoji’«, dodala je.

Poručila je kako je prvi korak »u demontiranju tog sustava« davanje podrške drugim kandidatima. Stoga je pozvala Zagrepčanke da je podrže i daju joj svoj potpis za kandidaturu.

Glumac, režiser i poduzetnik u kulturi Marko Torjanac gradonačelnice rekao je da je zagrebačka kultura ili elitistička ili populistička, a sve između je zamrlo. »Mi dolazimo s novom idejom i novim konceptom kulture koja je prosvjetiteljska, uključiva i svima«, kaže Torjanac.

Liječnik i političar Mirando Mrsić tvrdi da koliko je lođa Zagreb organiziran pokazuje primjer mostova koji su u lošem stanju. »Da su u potresu ostali neupotrebljivi, svi stanovnici Novog Zagreba u bolnicu bi morali ili u Sisak ili u Karlovac«, upozorio je Mrsić naglasivši da se radi o da se radi o 120 tisuća ljudi koliko približno ima cijeli grad Rijeka.

Prema Zakonu o lokalnim izborima za kandidaturu za gradonačelnika Zagreba treba prikupiti 5000 potpisa građana. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni