U Areni otvoren sajam InDizajn

U Areni otvoren sajam InDizajn

U Areni Zagreb u četvrtak je otvoren treći InDizajn – festival modernog doma koji će trajati do nedjelje, 16. rujna. Na sajmu će biti predstavljeni trendovi i noviteti iz svijeta dizajna i uređenja interijera. Na sajmu sudjeluje oko 80 tvrtki i dizajnera koji će na 5000 m2 izložbenog prostora predstaviti najbolje od domaćega i inozemnoga dizajna. Očekuje se da će sajam ove godine posjetiti više od 20 tisuća posjetitelja.

„Promocija dodane vrijednosti hrvatskoga produkt dizajna ono je što čini ovaj sajam važnim za hrvatsko gospodarstvo. Naime, dodana vrijednost se ostvaruje jačanjem onih brendova kojima se možemo istaknuti u moru drugih na međunarodnom tržištu,“ rekla je pomoćnica direktorice Sektora za industriju Hrvatske gospodarske komore Jagoda Divić povodom otvorenja sajma InDizajn – festival modernog doma, dodajući da upravo zato HGK podupire sajam u nastojanjima da se hrvatski dizajn istakne i nametne na domaćem i inozemnom tržištu.

„Sudeći po svemu što su izlagači pripremili, mogu slobodno reći da ponuda i interes za uređenje interijera nisu nikad bio viši. Domaće tvrtke imaju što pokazati. Posjetitelji mogu pronaći sve, od dekoracija i namještaja pa sve do gradivnih materijala. Tu su bogati fond nagrada, izložba, kreativne radionice, sajamski popusti, dječji kutak, mladi talentirani dizajneri i još mnogo toga,“ rekla je hrvatska dizajnerica i suorganizatorica sajma Mirjana Mikulec.

InDizajn organiziraju hrvatska dizajnerica Mirjana Mikulec i RTL televizija. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni