Turneja opsjednutim Zagrebom

Turneja opsjednutim Zagrebom

Jedan od obilazaka je prva zagrebačka tura duhova  Opsjednuti Zagreb – Zagreb Ghost Tour, koja će posjetitelje upoznati s najjezovitijim lokacijama grada. Prvi termini razgleda na hrvatskom jeziku su 17.06. i 01.07.2013. u 20.00 sati

Za sve koji stižu u Zagreb kao turisti ili slučajni prolaznici, evo jedne predobre vijesti! Turistička ponuda ove je sezone bogatija za dva nova alternativna tematska obilaska grada koji čine dio projekta Secret Zagreb Walks uz istoimeni blog. Jedan od obilazaka je prva zagrebačka tura duhova Opsjednuti Zagreb (Zagreb Ghost Tour), koja će posjetitelje upoznati s najjezovitijim lokacijama grada. Prvi termini razgleda na hrvatskom jeziku su 17.06. i 01.07.2013. u 20.00 sati.

ghost-tour-zagreb

Drugi razgled, pod nazivom Uspavani zmaj (Sleeping Dragon Tour), vodi znatiželjnike kroz fantastičnu predaju o zmajevima i zmijama, ali i stvarne priče o nekim opipljivim zmajevima. Sljedeći termini na hrvatskom su 30.06. i 07.07.2013. u 17.00 sati. Razgledi su ipak namijenjeni prvenstveno stranim posjetiteljima i odvijaju se dva puta tjedno na engleskom jeziku. Potrebno ih je rezervirati i moguće je to učiniti online, putem web stranice www.secret-zagreb.com gdje možete pronaći detaljne informacije. Organizator ovih događanja je obrt Kazivačica. Vlasnica obrta je turistička vodičkinja Iva Silla, autorica bloga Secret Zagreb Walks s kojim je prošle godine uvrštena među nova kulturna lica Zagreba u reportaži časopisa Traveller superjeftine aviokompanije easyJet. (Iva Silla / crckarije.com)

 

 

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni