Turistička ponuda Zagorja predstavljena u Bruxellesu i Antwerpenu

Turistička ponuda Zagorja predstavljena u Bruxellesu i Antwerpenu

Turistički radnici TZ Krapinsko – zagorske županije, predstavnici hotela Termi Tuhelj, Termi Jezerčica i Turističkog sela Vuglec Brega predstavili su posjetiteljima bogatu turističku ponuda Krapinsko – zagorske županije

Turistička zajednica Krapinsko – zagorske županije nastavlja promociju Zagorja – Bajke na dlanu na emitivnim tržištima. Tako je uz podršku Hrvatske turističke zajednice u razdoblju od 26. do 29. veljače 2016. godine održana promocija Zagorja kroz Road show u Bruxellesu te predstavljanje na turističkom sajmu u Antwerpenu.

U sklopu Road show-a, 26. veljače 2016. na Centralnom kolodvoru u Bruxellesu, održano je predstavljanje turističke ponude (smještaj, wellness & spa, kultura, tradicija, gastronomija, biciklizam i ostali sadržaji) Krapinsko – zagorske županije. Uz informatore koji su predstavili Zagorje – Bajku na dlanu, istom su nazočili i kostimirani Neandertalci, predstavnici udruge Spiljski medvjed, koji su vjerno dočarali život krapinskog pračovjeka te pobudili veliko zanimanje posjetitelja.

Zagorje – Bajka na dlanu prezentirano je i u Antwerpenu u sklopu specijaliziranog sajma “Fiets en Wandelbeurs” održanog 27. i 28. veljače 2016. godine orijentiranog na „slobodno vrijeme“. Turistički radnici TZ Krapinsko – zagorske županije, predstavnici hotela Termi Tuhelj, Termi Jezerčica i Turističkog sela Vuglec Brega predstavili su posjetiteljima bogatu turističku ponuda Krapinsko – zagorske županije. Road show u Bruxellesu i sajam “Fiets en Wandelbaurs” u Antwerpenu pobudili su izrazito veliki interes posjetitelja, a isti su iskazali želju za dolaskom i uživanjem u doživljajima koje nudi Zagorje – Bajka na dlanu.

Održana predstavljanja nastavak su kontinuiranog rada Turističke zajednice Krapinsko- zagorske županije koja je unatrag nekoliko godina održala niz turističkih prezentacija te sudjelovala na sajmovima upravo na, za Zagorje, najinteresantnijim emitivnim tržištima koja pokazuju najveći porast u dolascima i ostvarenim noćenjima. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni