Tržnice u četvrtak ne rade, ZET do kraja tjedna po vikend rasporedu

Tržnice u četvrtak ne rade, ZET do kraja tjedna po vikend rasporedu

Nedjeljni vozni red u tramvajskom i autobusnom prometu primjenjivat će se u četvrtak, 15. lipnja, na blagdan Tijelova. Zbog očekivano smanjene prometne potražnje, u petak, 16. lipnja, u tramvajskom prometu primjenjivat će se subotnji vozni red, dok će autobusne linije prometovati prema rasporedu radnoga dana, javljaju iz Zagrebačkog holdinga.

Spomenimo i da će uspinjača, nakon generalnog servisa i godišnjeg tehničkog pregleda, od četvrtka, 15. lipnja, od 6.30 sati, ponovno biti u prometu.

U četvrtak, 15. lipnja 2017. godine na blagdan Tijelovo, tržnice u gradu Zagrebu, Veletržnica i hladnjača i skladišta, Zelena tržnica i Sajmište Sesvete, neće poslovati. U petak 16. lipnja 2017.godine, Uprava podružnice Tržnice Zagreb na lokaciji Šubićeva 40/V i Slavonska avenija 7, neće poslovati.

Na državne blagdane, četvrtak, 22.lipnja 2017. godine, Dan antifašističke borbe i nedjelja, 25. lipnja 2017. godine Dan državnosti , tržnice u gradu Zagrebu, Veletržnica i hladnjača i skladišta i Zelena tržnica, neće poslovati. U petak 23. lipnja 2017.godine, Uprava podružnice Tržnice Zagreb na lokaciji Šubićeva 40/V i Slavonska avenija 7, neće poslovati.

Centar za korisnike kao i sve blagajne Gradske plinare Zagreb Opskrbe d.o.o, Vodoopskrbe i odvodnje d.o.o., GSKG d.o.o, Čistoće na blagdane, 15. i 22. lipnja neće poslovati.

Pozivni centar Zagrebačkog holdinga na broju 072 500 400 na raspolaganju je 24 sata dnevno, tijekom cijele godine.

Dežurne ljekarne

Hitne intervencije

(ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni