Tri uspješne poduzetničke priče

Tri uspješne poduzetničke priče

Direktor portala Posao.hr, direktor Infinuma i osnivačica Ksiopeje iznijeli su u Saxu svoje poduzetničke priče

Direktor portala Posao.hr Saša Jurković, direktor Infinuma Tomislav Car i osnivačica tvrtke Ksiopeja Maja Škrinjar predstavili su četvrtak u klubu Sax svoje poduzetničke priče, a stand-up komičar Pedja Bajović svojim je šalama zabavio okupljene. Bio je to 2.Dan kreativnog biznisa u organizaciji agencije Kreativna Vjeverica.

„Najzanimljivije tijekom razvoja našeg biznisa bilo je to što smo uvijek imali veliku želju ‘razljutiti’ konkurenciju. Danas nas znaju svi“ – rekao je Saša Jurković i nadodao: „Kada nemate novaca za PR i marketing, smislite priču i doći ćete u medije.“

Tomislav Car, koji trenutno vodi 25 ljudi u svojoj IT tvrtki, istaknuo je kako za vođenje firme bitno “paralelno vođenje svih elemenata firme” koje se u stručnoj literaturi sigurno nekako zove, te tako nasmijao sve prisutne.

Maja Škrinjar na prvo je mjesto stavila samostalnost u poslu i osobno zadovoljstvo. „Nakon što sam proputovala cijeli svijet i radila za ogromnu koorporaciju u Londonu, nisam bila sretna. Danas radim za sebe, radim svoje kremice i eko proizvode i još uvijek nemam financijsku sigurnost, ali mogu reći da sam istinski sretna! Isto želim i vama.“ (zgm)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni