Trodnevni filmski maraton za 9. rođendan Klasik TV-a

Trodnevni filmski maraton za 9. rođendan Klasik TV-a

Klasik TV je u povodu svojih devet godina postojanja priredio filmski maraton od devet publici najdražih i najgledanijih filmova koji će biti prikazani nadolazećeg vikenda (25. – 27. listopada).

»To su filmovi uz koje ste odrasli, uz koje možda i dalje odrastate ili uz koje odrastaju i vaša djeca. Legendarne priče koje su postale dio svakodnevice, priče koje su uvijek smiješne kad ih ponovno prepričavate. Likovi uz koje se istinski vežete, do kojih vam je stalo i koji su vam vječno urezani u sjećanje«, navode u Klasik TV-u.

Devet filmova za 9. rođendan – tri večeri po tri najgledanija filma, jedan iza drugog. Pravi filmski maraton, od urnebesne pogrebničke obitelji Topalović iz crne komedije Maratonci trče počasni krug, preko epskih bitaka, gubitaka i pobjeda u Bitci na Neretvi, spektakularnom ratnom filmu s prostora bivše Jugoslavije, koji je okupio svjetske glumce poput Orsona Wellesa, Yul Brynnera i Sergeia Bondarchuka, pa sve do kultnih komedija, među kojima je i Kako je počeo rat na mom otoku Vinka Brešana. (pr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni