Trodnevni festival vatrometa na Bundeku

Trodnevni festival vatrometa na Bundeku

Međunarodni festival vatrometa, 19. po redu, održat će se u petak, subotu i nedjelju (14.,15. i 15. lipnja) s početkom u 20 sati na Bundeku.

Uz spektakularne pirotehničke atrakcije posjetitelje očekuju i koncerti. U petak sviraju Begini, u subotu posjetitelje zabavlja Željko Bebek, a u nedjelju Dražen Zečić.

Za djecu se svakoga se dana u 22 sata priprema ‘dječji vatromet’, a tu je i veliki lunapark, bogata gastro ponuda te puštanje lanterni za pomoć udrugama Krijesnica i Veliko srce malom srcu.

Uz hrvatske pirotehničare, svoje će umijeće u petak pokazati i gosti iz Nizozemske, a u subotu Estonci.

Cijena dnevne ulaznice je 20 kuna, a trodnevne 50 kuna. Za djecu do 110 cm visine ulaz se ne naplaćuje.

Više na: https://www.facebook.com/events/854566391544293/

(zg-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t