Trideseti “Božić u Ciboni”

Trideseti “Božić u Ciboni”

 Uz profesionalne izvođače, u Ciboni će ozračje stvarati i impresivni zborovi Zajednice folklornog amaterizma grada Zagreba. Tradicionalnu božićnu čestitku uputit će nadbiskup kardinal Josip Bozanić

Svečani koncert Božić u Ciboni tradicionalno će se održati 26. prosinca, s početkom u 20 sati u Košarkaškom centru Dražen Petrović. Božić u Ciboni već se 30. put uzastopce održava na blagdan sv. Stjepana, a posjetitelji će i ove godine moći uživati u izvedbama vrhunskih glazbenih umjetnika i impresivnih zborova.

Na ovogodišnjem koncertu nastupit će: Mateo Pilat, Nika Pastuović, Kim Verson, Iva Galić, Jana Pogrmilović, Barbara i Rajko Suhodolčan, Igor Geržina, Mirko Švenda Žiga i Zvjezdice,Marko Bošnjak, Isadora, Lucia i Ricardo Luque, Antonela Doko, Boris Ćiro Gašparac, Adrijana Baković, Dječji operni zbor i Zagrebački anđeli, Saša Lozar, Irma Dragičević, Leon Košavić, Kvartet Gubec, Anabela Barić, Orest Shurgout, zbor Panis Angelicus, Tanja Ruždjak, Ozren Bilušić, Nika Pastuović i Anabela Barić, a sve uz pratnju Božićnog orkestra i pod dirigentskom palicom Zdravka Šljivca.

Također, u Ciboni će ozračje stvarati i impresivni zborovi Zajednice folklornog amaterizma grada Zagreba. Na kraju koncerta posjetiteljima u dvorani te gledateljima i slušateljima HRT-a tradicionalnu božićnu čestitku uputit će nadbiskup kardinal Josip Bozanić.

Veličanstveni koncert Božić u Ciboni održava se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, u suradnji sa Zagrebačkom nadbiskupijom, Košarkaškim centrom Dražen Petrović te Hrvatskom radiotelevizijom zahvaljujući kojoj će se koncert moći pratiti na drugom programu HTV, drugom programu Hrvatskog radija, Radio Sljemenu te platformi HRTi.

Ulaznice za koncert mogu se od srijede, 19. prosinca kupiti na blagajni dvorane KC Dražen Petrović, a već sada su dostupne na svim prodajnim mjestima ulaznice.hr. (zg-m)