Tri tjedna radova i 7 milijuna kuna za obnovu prometnica poslije mimohoda

Tri tjedna radova i 7 milijuna kuna za obnovu prometnica poslije mimohoda

U sljedeća tri tjedna očekuje se završetak radova na raskrižjima Ulice Grada Vukovara i Savske, te Slavonske avenije i Savske

Ukupan trošak radova na prometnicama oštećenim prolaskom vojnog mimohoda gradske vlasti procjenjuju na oko sedam milijuna kuna.

Troškovi radova na Držićevoj ulici, koja ima tri trake dužine 1250 metara iznosit će oko 2,5 milijuna kuna, dok ukupni troškovi popravaka s pripadajućim popratnim elementima, horizontalnom i vertikalnom signalizacijom iznose oko 7 milijuna kuna, kazao je voditelj podružnice “Zagrebačke ceste” Ante Todorić tijekom jučerašnjeg obilaska radova na Držićevoj.

“U Držićevoj ulici je postavljen nosivi sloj asfalta koji ojačavamo, šahte se betoniraju, a sljedeći korak je postavljanje gornjeg sloja što bi trebalo biti završeno do srijede. U sljedeća tri tjedna očekujemo da ćemo završiti radove na raskrižjima Ulice Grada Vukovara i Savske, te Slavonske avenije i Savske,” rekao je Todorić.

Gradonačelnik Milan Bandić zahvalio se svima na pomoći oko mimohoda te je kazao kako “Grad ubrzanim tempom sanira štete koje su nastale od gusjenica tenkova poslije veličanstvenog mimohoda, a planira se u što kraćem roku ceste dovesti u prvobitno stanje“. (I.C.)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni