Tri milijuna kuna za razvoj poduzetništva

Tri milijuna kuna za razvoj poduzetništva

Ne bi li se zainteresiranim poduzetnicima olakšao postupak prijave na natječaj, Upravni odjel za gospodarstvo održat će javne konzultacije u prostorijama Zagrebačke županije

Zagrebačka županija raspisala je javni natječaj vrijedan 3.150.000 kuna za dodjelu bespovratnih potpora za poticanje razvoja malog i srednjeg poduzetništva u 2015. godini. Natječaj je otvoren do 20. svibnja ove godine, a prijaviti se mogu subjekti malog gospodarstva, obrti, trgovačka društva i profitne ustanove koje imaju sjedište na području Zagrebačke županije te prijavljuju projekt koji se realizira na području Zagrebačke županije.

Subvencije će se dodjeljivati za početak poslovanja poduzetnika i za žene poduzetnice, dok će se kapitalne pomoći dodjeljivati za povećanje konkurentnosti za proizvodne i za neproizvodne djelatnosti.

Iz Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane da se jave na natječaj najkasnije do 20. svibnja 2015. godine. Tekst natječaja, upute za prijavitelje i obrasci zahtjeva nalaze se na web-stranici Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr pod rubrikom Natječaji i javni pozivi, a više informacija može se dobiti na broju telefona 01/6009-457 i 01/6009-488 ili na e-mail v.ljubesic@zagrebacka-zupanija.hr. Također, kako bi zainteresiranim poduzetnicima olakšali postupak prijave na natječaj, Upravni odjel za gospodarstvo održat će javne konzultacije u prostorijama Zagrebačke županije u petak 8. svibnja te u ponedjeljak 18. svibnja ove godine, u terminu od 9:00 do 11:30 sati.

Popunjeni obrasci te potrebna dokumentacija dostavljaju se na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za gospodarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V kat, P.P. 974, 10001 Zagreb ili osobno na navedenoj adresi u pisarnici na 6. katu. Pritom podnositelj više prijava istovjetnu dokumentaciju prilaže samo uz jednu prijavu te u ostalima navodi uz koju je prijavu predana dokumentacija, a svaka prijava treba biti predana u zasebnoj omotnici. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni