Traže se spasioci za rad na gradskim jezerima i bazenima

Traže se spasioci za rad na gradskim jezerima i bazenima

Ustanova Upravljanje sportskim objektima, koja pod svojim ravnanjem ima sedam gradskih bazena te jezera Jarun i Bundek, zapošljava više spasilaca na vodi uoči nove kupališne sezone čiji početak je već standardno početkom lipnja, javljaju iz Ustanove. Iako je prvenstveno riječ o sezonskom poslu iz Ustanove poručuju kako se osim rada u sezoni nudi i mogućnost zapošljavanja na duži period.

Traži se više licenciranih spasioca, muške i ženske osobe, za rad na bazenima SRC Šalata, Sportski park Mladost, Zimsko plivalište Mladost, BK Utrina, BK Svetice, Jelkovec i Iver te jezerima Bundek i Jarun. Na zatvorenim bazenima spasioci su potrebni tijekom cijele godine, a na otvorenim bazenima i jezerima tijekom ljetne sezone. Kandidati moraju imati više od 18 godina, završenu srednju školu te završenu obuku za spasioca na otvorenim vodama pri Hrvatskom Crvenom križu.

Ukoliko postoji interes kandidata koji nemaju završenu obuku za spasioca Ustanova će financirati troškove obuke kako bi se kandidati osposobili za rad, no u tom slučaju kandidat preuzima obavezu rada sezonskog posla spasioca na otvorenim vodama za potrebe Ustanove u narednoj sezoni. Novost u odnosu na prošle godine je i povećana satnica pa će tako ona u predstojećoj sezoni iznositi 33 kune po satu, a postoji mogućnost i zapošljavanja na duži period. 

Raspored tečajeva za osposobljivanje spasilaca:

  • 06.05. – 02.05.
  • 13.05. – 19.05.
  • 27.05. – 02.06
  • 03.06. – 09.06.
  • 10.06. – 16.06.

Uvjeti koje kandidat mora zadovoljiti da bi pristupio tečaju:

– imati najmanje 18 godina
– minimalno srednja stručna sprema ili upisan završni razred srednje škole
– posjedovati uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti
– znanje plivačkih tehnika (kraul i prsno)
– plivati 400 metara za manje od 8 minuta
– roniti 25 metara u daljinu

Testiranje kandidata će se održavati na BK Svetice od 16.04. do 29.05., svakog utorka u 10:00 sati te srijede u 14:00 sati, a na testiranje treba doći 15 minuta prije termina s osobnom iskaznicom i opremom za plivanje. Informacije o tesitranju i tečaju možete dobiti putem e-pošte na: spasilaca.sluzba@sportskiobjekti.hr ili na brojeve telefona 091 4040 235 i 091 4040 229. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni