Tradicionalno savjetovanje hrvatskih voćara 3. studenoga u Zagrebu

Tradicionalno savjetovanje hrvatskih voćara 3. studenoga u Zagrebu

Hrvatska voćarska zajednica i ove godine s Društvom agrarnih novinara Hrvatske, uz podršku Hrvatskog agronomskog društva i suorganizaciju Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu, organizira tradicionalno savjetovanje hrvatskih voćara.

Ova najznačajnija manifestacija o proizvodnji voća Hrvatskoj održat će se 3. studenoga u zagrebačkom hotelu International, s početkom u 9.30 sati. Glavna tema na 16. znanstveno-stručnom savjetovanju hrvatskih voćara s međunarodnim sudjelovanjem je Izazovi hrvatskog voćarstva pod utjecajem klimatskih promjena.

Uz aktualnosti i trendove u sektoru voćarske proizvodnje, u pojedinim sekcijama predstavit će se najnovija saznanja i tehnologije u voćarstvu: Poseban naglasak će biti na utjecaju klimatskih promjena u proizvodnji voća te dugoročna vizija razvoja voćarstva u ruralnim krajevima.

Uz brojna predavanja domaćih i stranih stručnjaka iz relevantnih institucija u hrvatskom voćarstvu, na okruglom stolu bit će prilike čuti razna razmišljanja i aktualnosti o voćarskoj proizvodnji te izazovima koji očekuju hrvatske voćare u budućnosti.

Sudjelovanje se ne naplaćuje, ali zbog ograničenog broja mjesta za sudionike, potrebno je najaviti dolazak na adrese:

info@danh.hr

hrvatskavocarskazajednica@gmail.com

(ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni