Tradicionalni doček druge polovice godine uz Jimmyja i Barbaru

Tradicionalni doček druge polovice godine uz Jimmyja i Barbaru

Brojne posjetitelje Letana Strossu posebno privlači i jedinstven projekt u gradu – Muzej purgerskih riječi

Tradicionalni doček druge polovice tekuće 2019. godine bit će upriličen u sklopu Ljeta na Strossu u nedjelju, 30. lipnja s početkom u 21 sat.

U drugu polovicu 2019. godine posjetitelji Ljeta na Strossu ući će uz koncert legendarnog Stjepana Jimmya Stanića i njegove Barbare, a oko 23:00 sata održat će se i prigodni vatromet koji će obasjati nebo iznad Kule Lotrščak na zagrebačkom Gornjem gradu.

Ove godine Ljeto na Strossu uređeno je u stilu Zagreba 30-tih godina prošlog stoljeća, a osim svakodnevnih popodnevnih i večernjih koncerata te kazališnih predstava za najmlađe brojne posjetitelje posebno privlači i jedinstven projekt u gradu – Muzej purgerskih riječi.

Uz tradicionalni doček druge polovice godine, za koju organizatori „garantiraju“ da će biti u startu veselija i sretnija, građani će u nedjelju, 7. srpnja imati priliku i sudjelovati u tradicionalnom izboru za najpsa mješanca.

Ljeto na Strossu i u svom 19. izdanju jedna je od najposjećenijih kulturnih i turističkih manifestacija u Zagrebu koja će trajati sve do 2. rujna i svakodnevno pružati besplatan program Zagrepčanima i gostima grada. (ZG-mag)