Tomislav Stojak izabran za predsjednika GO HNS-a

Tomislav Stojak izabran za predsjednika GO HNS-a

U zagrebačkom hotelu Panorama u četvrtak je održana Izborna skupština Gradske organizacije HNS-a Grada Zagreba. HNS-ov zastupnik u Gradskoj skupštini Grada Zagreba, član Predsjedništva HNS-a, te dosadašnji povjerenik zagrebačkoga HNS-a Tomislav Stojak, novi je predsjednik zagrebačke Gradske organizacije HNS-a, dok su za potpredsjednike na Izbornoj skupštini izabrani Dalibor Jakus i Željko Uhlir.

“Zagrebački HNS bit će istinski predstavnik svakog građanina Zagreba, svih onih koji žele i zaslužuju živjeti u boljemu gradu. Iza nas smo ostavili vrijeme promašaja te loših politika i odnosa. Ispred nas je bitka za Zagreb koji živi za svoje građane i brine o njihovim stvarnim potrebama”, izjavio je Tomislav Stojak nakon proglašenja rezultata glasovanja Izborne skupštine, koji je ujedno bio i jedini kandidat za tu poziciju.

Također, na Izbornoj skupštini delegati Gradske organizacije HNS-a izabrali su članove i članice Predsjedništva GO HNS-a Zagreba, te nove predstavnike zagrebačkoga HNS-a za Središnji odbor stranke, te za Središnji hrvatski regionalni savez HNS-a. U nastavku Skupštine, na prijedlog novog predsjednika, za tajnika GO HNS-a Grada Zagreba izabran je Ivica Jakopiček. (Zg-magazin)