Tomislav Fain novi je predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija

Tomislav Fain novi je predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija

Na izbornoj Skupštini u utorak, 6. prosinca za predsjednika Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) na četverogodišnji mandat koji počinje istekom mandata sadašnjem predsjedniku Borisu Žgombi (ožujak 2017.), većinom glasova, izabran je Tomislav Fain iz agencije Terra Travel. Protukandidat za mjesto predsjednika bio je Tomislav Matija Varga iz agencije Atlas.

Tomislav Fain započeo je rad u turističkom sektoru 2000. godine kada je pokrenuo vlastiti posao otvaranjem prvog ugostiteljskog objekta. Dvije godine kasnije osnovao je putničku agenciju Terra Travel koja je postepeno postala najveća i najuspješnija agencija u Zadarskoj županiji.

Tvrtku Cidaris d.o.o., koja uspješno upravlja sa sedam ugostiteljskih objekata na području grada Zadra, osnovao je 2010. U Udruzi hrvatskih putničkih agencija je aktivan od 2015. godine kada je izabran za člana Upravnog odbora. Član je Vijeća Hrvatske turističke zajednice, Vijeća TZ Grada Zadra, Vijeća TZ Zadarske županije i član Upravnog odbora UPA pri HGK. Brojnim članstvima u navedenim tijelima usko povezanih s turizmom očituje se njegova želja za unaprjeđenjem hrvatskog turizma.

Na izbornoj Skupštini također su usvojene izmjene i dopune Statuta UHPA-e – strukovne udruge, prijedlog Statuta UHPA-e – udruge poslodavaca te financijski plan za provedbu programa rada u 2017. godini. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni