Tomašević najavio kraj “korupcijske hobotnice u Zagrebu”

Tomašević najavio kraj “korupcijske hobotnice u Zagrebu”

Kandidat za gradonačelnika Zagreba u petak je na savskom nasipu održao je posljednju konferenciju za novinare uoči predizborne šutnje. U neposrednoj blizini okupilo se pedesetak volontera platformi Možemo! i Zagreb je naš! koji su s Mosta slobode izvjesili veliki transparent s porukom »Vrijeme je za pravu promjenu«.

Rekao je da je tijekom šest mjeseci kampanje po cijelom gradu propješačio 1800 kilometara i napravio 2,4 milijuna koraka.

Poručio je građanima da je sada potreban samo još jedan, njihov korak do birališta u nedjelju, 16. svibnja da dođe do promjene koja se vidi i koja se osjeća. »To je promjena kakvu Zagreb dugo čeka i zaslužuje, to je kraj korupcijske hobotnice koja je opkolila Zagreb««, kaže Tomašević.

Naglasio je da nema drugog kruga »niti popravnog ispita za sastav Skupštine Grada Zagreba« jer se o sastavu Skupštine odlučuje samo 16. svibnja.

»Većina u Skupštini nam je potrebna da bih kao novi gradonačelnik mogao provesti sve promjene koje smo biračima obećali«, rekao je.

Tvrdi da je sa suradnicima, za razliku od protukandidata, vodio pozitivnu kampanju. »Dok su se drugi kandidati bavili njime sa mnom, mi smo se bavili rješenjem problema naših građana. U proteklih smo šest mjeseci, dok se drugi nisu ni kandidirali, obišli sve gradske četvrti, a naši su volonteri doslovno obišli sve ulice u gradu«, kazao je.

Podsjetio je i da su njihovi volonteri prikupili više od 20.000 potpisa za kandidaturu za gradonačelnika što je više od bilo kojeg drugog protukandidata. (ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni