Točno u podne raspali po Bandiću!

Zagrepčani će dobiti možda nikad ponovljenu priliku da grudama „raspale“ po gradonačelniku, a sav prihod od prodanih gruda ide za pomoć beskućnicima

Zajedno s pucnjem Gričkog topa, točno u podne, u subotu na Zrinjevcu, Zagrepčani će dobiti možda nikad ponovljenu priliku da snježnim grudama „raspale“ po svojem omiljenom ili neomiljenom gradonačelniku. Naime, ekipa jedne radijske postaje došla je na doista šašavu ideju, doduše, s plemenitom ciljem i humanitarnim karakterom pa ju je podržao i Crveni Križ,  a to je prikupljanje sredstava za pomoć beskućnicima koja će se provoditi prodajom snježnih gruda kojima ćete moći gađati Bandića i voditelje radijske postaje.  Bandić je pristao namjestiti se grudama, najavio je kako će se deblje obući kako ga ne bi toliko boljelo, a uostalom sve se može podnijeti  ako je za dobar cilj.

Sav prihod od prodanih gruda ide za prihvatilište beskućnika u Kosnici. „Inspirirala nas je akcija beskućnika na Domovinskom mostu, pa smo se dogovorili odužiti im se! Organiziramo humanitarno grudanje iduće subote na Zrinjevcu, gdje će svi građani moći gađati nas, ali i gradonačelnika“, pojasnio je jedan od voditelja radijske postaje Daniel Bilić.

Bandića nije trebalo previše nagovarati da se uključi u akciju. Gradonačelnik se pridružio Soundsetovim voditeljima u čišćenju ispred Dječjeg vrtića Vrbik pa su ga usput „zaskočili“ prijedlogom da u subotu postane meta za grudanje.  Stoga, ako vam se možda ne sviđaju nove fontane kod NSB-a, smeta vas kašnjenje ZET-a, ono u što se pretvorio Cvjetni trg  ili vas možda iritira neka druga gradonačelnikova odluka, ako vam se ne sviđa boja glasa radijskih voditelja ili program Soundset  Plavog u subotu imate priliku „kazniti“ i gradonačelnika  Milan Bandića i spikere, a sve na dobrobit beskućnika. Doduše, još se ne zna koliko će vas koštati taj „gušt“ jer cijena grude po komadu još nije objavljena te ni koliko će iznositi sigurnosna razdaljina između živih meta i snježnih artiljeraca. (B. J.)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni