Tko će osvojiti Volonterskog Oskara za 2014. godinu?

Tko će osvojiti Volonterskog Oskara za 2014. godinu?

Glasovati se može putem stranice Volonterskog centra Zagreb (VCZ), elektronskim putem ili u uredu VCZ-a, Ilica 29, putem glasačkih listića ili slanjem svojih glasova poštom na adresu Volonterskog centra Zagreb

Ne bili se istaknuo nezamjenjiv doprinos kojeg volonterke i volonteri daju razvoju zajednice i poboljšanju kvalitete života u Zagrebu, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom u suradnji s Volonterskim centrom Zagreb i ove godine dodjeljuje Volonterskog Oskara.

Volonterski Oskar nagrada je za volontera/ku godine koja se dodjeljuje za individualni volonterski doprinos na razini Grada Zagreba, na godišnjoj osnovi.

Upravo je otvoren je drugi krug natječaja za Volonterskog Oskara 2014, zagrebačku nagradu za volontera/ku godine. U prvom je krugu odlučivanja stručno povjerenstvo uzimajući u obzir kriterije natječaja odabralo troje kandidata koji su ušli u uži krug natječaja. Sada su građani na redu da odaberu kandidata/kinju za kojeg/ju smatraju da zaslužuje ovu nagradu.

Nominirani su sljedeći kandidati:

1. Slavko Navratil (75), volonter Hrvatskog saveza gluhoslijepih osoba Dodir

2. Maja Vuga (22), volonterka Udruge za terapijsko jahanje – Don Kihot

3. Marin Čujić (18), volonter udruge Krijesnica – udruge za pomoć djeci i obiteljima suočenima s malignim bolestima.

Glasovati se može putem stranice Volonterskog centra Zagreb (VCZ), elektronskim putem ili u uredu VCZ-a, Ilica 29, putem glasačkih listića ili slanjem svojih glasova poštom na adresu Volonterskog centra Zagreb.

Glasovanje je otvoreno do 20. veljače 2015., a kandidatu/kinji koji/a prikupi najveći broj glasova građana bit će dodijeljena nagrada Volonterski Oskar.

Na stranicama Volonterskog centra Zagreb može se saznati više o kandidatima/kinjama te glasovati za jednog/nu od njih.

Nagrada će dobitniku/ci biti uručena na svečanom događanju Dodjela Volonterskog Oskara 2014” koje će se održati 25. veljače u Staroj gradskoj vijećnici. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni