Tjedan udruga

Tjedan udruga

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na Zrinjevcu je u srijedu 8. lipnja otvorio Tjedan udruga, manifestaciju koja se održava 16. godinu zaredom u organizaciji Grada Zagreba i Ustanove Dobri dom.

“Grad Zagreb ne bi bio multikulturalan, multikonfesionalan i multietničan da nema civilni sektor i svoje udruge. Sve što smo  u Zagrebu napravili u ovih 16 godina, napravili smo zahvaljujući i vama te vam zato hvala! Pozivam vas da nastavimo raditi istim marom, energijom i vizijom u narednim godinama”, rekao je gradonačelnik Bandić.

Kako se čulo, cilj ove manifestacije je da širu javnost upozna s radom udruga, njihovim programima i članovima jer se ove godine prijavilo 120 udruga iz različitih djelatnosti.

U okviru manifestacije, u četvrtak, 9. lipnja, u Glazbenome paviljonu na Zrinjevcu će se održati okrugli stol na temu “Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga u Gradu Zagrebu” radi  unapređenja suradnje Grada Zagreba i udruga.

Na glavnoj pozornici svoj će rad i vlastite aktivnosti, svakodnevno do 10. lipnja, od 10.00 do 16.00 sati moći predstaviti KUD-ovi, sportsko-plesni i drugi klubovi.

(Zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni