Tele 2 ukida naknadu za pristup mobilnoj mreži korisnicima bonova

Tele 2 ukida naknadu za pristup mobilnoj mreži korisnicima bonova

Za korisnike bonova ukidanje naknade znači da na Tele 2 računu dobivaju točan iznos koji su platili za odabrani i kupljeni bon. U Tele 2 Hrvatska trenutno je zaposleno 268 zaposlenika, a očekuju i povećanje broja zaposlenih

Tvrtka Tele 2 Hrvatska u srijedu je zagrebačkom klubu Matis predstavila poslovne rezultate za 2018. godinu.

Kako je rečeno, za tvrtku je 2018. bila iznimno uspješna godina, u svim segmentima poslovanja. Rast prihoda od krajnjih korisnika je 15 posto, a rast investicija je 32 posto. „Najvažnije je da nam raste broj korisnika. Riječ je o 57 tisuća ili 6,7 posto novih korisnika“, rekao je predsjednik Uprave Tele 2 Hrvatska Viktor Pavlinić.

Naglasio je kako je Tele 2 Hrvatska po nekim uslugama jedinstven na tržištu, među njima je i usluga „Raspali bezbroj gigabajta”.

„U zadnje dvije godine Tele 2 nudi bezbroj gigabajta na mobilnim uređajima i pokućnom internetu“, kazao je Pavlinić. Naglasio je kako je Tele 2 primarno prepoznat kao operater za privatne korisnike te je je izrazio zadovoljstvo da broj poslovnih korisnika porastao za 21 posto.

„Usmjereni smo na segment malih i srednjih obrtnika i poduzeća, radi se projekt Business akademija, to je edukativna platforma koja male poduzetnike podučava alatima i vještinama digitalizacije”, dodao je Pavlinić.

U Tele 2 Hrvatska trenutno je zaposleno 268 zaposlenika, a očekuju i povećanje broja zaposlenih.

„Drago mi je da smo uspjeli rasti u broju zaposlenika jer rezultate ostvaruju ljudi. Potencijalni zaposlenici prepoznali su nas kao dobrog i kvalitetnog poslodavca. Planiramo i dalje rasti u broju zaposlenika“, rekao je Pavlinić. Dodao je da tvrtka u 2019. godini planira i povećanje investicija za čak 100 posto. Najavljeno je da Tele 2 uvodi i nove jedinstvene pogodnosti za svoje korisnike. Naime, od 13. veljače Tele 2 postaje prvi teleoperater na tržištu telekomunikacija koji ukida plaćanje naknade za pristup mreži korisnicima bonova.

Za korisnike bonova ukidanje naknade znači da na Tele 2 računu dobivaju točan iznos koji su platili za odabrani i kupljeni bon. Svi korisnici bonova za kupljeni bon primjerice od 55 kuna dobiju na računu upravo 55 kuna, a isto vrijedi i za ostale iznose usluga.

Ivana Vranješ

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni