Tan Ruiwu darovao pobjednički pehar Bandiću

Tan Ruiwu darovao pobjednički pehar Bandiću

U znak zahvalnosti na dosadašnjoj bezrezervnoj podršci bez koje, kako kaže, ne bi imao tako dobre uvjete za treniranje, Tan Ruiwu je pak dao gradonačelniku, kao što je i najavio, svoj pobjednički europski pehar

Na završnici turnira u stolnom tenisu za seniore i seniorke u domu Lovro Ratković na Jarunu, gradonačelnik Milan Bandić uručio je u nedjelju hrvatskom stolnotenisaču, prvaku Europe, Tan Ruiwuu Medalju Grada Zagreba.

Netom prije seta što su ga odigrali  Bandić i Ruiwu, predstavnici HSTS-a darovali su gradonačelniku posebnu lopticu na kojoj je utisnuta njegova slika

U znak zahvalnosti na dosadašnjoj bezrezervnoj podršci bez koje, kako kaže, ne bi imao tako dobre uvjete za treniranje, Tan Ruiwu je pak dao gradonačelniku, kao što je i najavio, svoj pobjednički europski pehar.

„Ovaj pobjednički pehar je priznanje Zagrebu, gradu sporta i velike sportske tradicije. Današnja sportska svečanost nas još jače motivira da Grad Zagreb u svoje sportaše i sportske objekte ulaže još i više“, rekao je gradonačelnik.

Netom prije seta što su ga odigrali gradonačelnik Bandić i reprezentativac Ruiwu, predstavnici Hrvatskog stolnoteniskog saveza darovali su gradonačelniku posebnu lopticu na kojoj je utisnuta njegova slika.  (zg-magazin)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni