Tamara Obrovac otvara Ljetnu pozornicu Bundek

Tamara Obrovac otvara Ljetnu pozornicu Bundek

Zagreb je postao broj 1 turistička destinacija Hrvatske, a kako bi svi koji ljeto odluče provesti u metropoli imali nezaboravno iskustvo – Grad Zagreb pobrinuo se za nikad bogatiju kulturnu ponudu. Tako će već od četvrtka 7. srpnja, na svoje doći i obožavatelji programa Ljeto na Bundeku.

Za dobru zabavu s druge strane Save pobinut će se brojni izvođači od 7. od 13. srpnja. Publika će tako u četvrtak 7. srpnja moći uživati uz zvuke aktualnog albuma Tamare Obrovac Transhistria ensemblea – Canto Amorosa koji trenutno promoviraju na koncertima diljem regije. Canto Amoroso oduševio je i kinesku delegaciju, a sjajne kritike stižu ne samo iz Hrvatske nego iz cijelog svijeta. Album je snimljen u jednom dahu u Artesuono studiju u Udinama u Italiji, a novi glazbeni materijal donosi i novu glazbenu priču, još jedno uzbudljivo i strastveno džez putovanje Istrom i Mediteranom. Osim na svojoj “domaćoj istarskoj besidi”, na albumu Tamara pjeva i na još nekoliko zanimljivih istarskih dijalekata – istriotskom, istromletačkom i istrorumunjskom.

Posjetitelji Bundeka na najljepšoj će pozornici Novog Zagreba imati priliku slušati i Cubismo, Jazz ansambl HRT-a te Kvatret Maskara koji će svima pružiti nezaboravnu večer fada, dok će manifestaciju zatvoriti vodeći hrvatski glasnogovornici mariachi glazbe – Mariachi Los Caballeros.

Koncerti na Bundeku dio su niza manifestacija koje se održavaju u sklopu Zagrebačkog kulturnog ljeta ZgKUL – od Novog Zagreba do Gornjeg grada.

LJETNA POZORNICA BUNDEK

7.7. TAMARA OBROVAC TRANSHISTRIA ENSEMBLE
8.7. KVARTET MASKARA – večer fada
9.7. CUBISMO
10.7. DUO & SUDAR, THE WATCHERS OF THE SKY
– solist NIKOLA KRBANJEVIĆ, bubnjevi
11.7. CESTA -musical
ŠKOLA PJEVANJA HUSAR & TOMČIĆ
12.7. JAZZ ANSAMBL HRT-a & MATE MATIŠIĆ, gitara
dirigent ANDREAS MARINELLO
13.7. MARIACHI LOS CABALLEROS

* Svi koncerti počinju u 21 sat, ulaz je slobodan.

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni