Taekwondašica Elena Dizdar nova je Miss sporta

Taekwondašica Elena Dizdar nova je Miss sporta

Najatraktivniji dio izbora bio je talent show, kada su natjecateljice u 45 sekundi predstavile sport iz kojeg dolaze

Elena Dizdar, taekwondašica iz Zagreba, nova je Miss sporta Hrvatske za 2015. godinu. Prva pratilja je skijašica Edita Marenić, dok je za drugu pratilju izabrana atletičarka Dorotea Vlatković, a za miss fotogeničnosti skakačica u vodu Nikolina Jakšić.

„Učenica sam Športske gimnazije u Zagrebu i uspješno sam završila drugi razred. Što se samog izbora tiče imala sam tremu na probi, no kad je izbor počeo nisam imala tremu i uživala sam cijelim tijekom izbora. Ova titula mi više znači da promoviram taekwondo kao sport jer nije toliko zastupljen kao ostali sportovi“, istaknula je Elena.

Manifestacija je održana u subotu u hotelu ”Sport” u Ivanić Gradu, a ovo je ujedno 23. izbor na kojem se bira najljepša sportašica Hrvatske.

U prvom izlasku djevojke su se predstavile u majicama mlade dizajnerice Graciane Petrović, a zatim u sportskoj odjeći Body Feeling i obući Sport Vision. Također su se pojavile u casual odjeći Trgovačkog obrta ”Duba”, te u kupaćim kostimima Body feeling, uz koje su nosile sunčane naočale Prooptike, te u večernjim haljinama salona ”Sposata” iz Ivanić Grada.

Najatraktivniji dio izbora bio je talent show, kada su natjecateljice u 45 sekundi predstavile sport iz kojeg dolaze.

U zabavnom dijelu programa nastupali su Rock’n’roll klub Gimnazija, Step by Step, Modus, Paule Hude i Balint Temesvari, trostruki viceprvaci Hrvatske u latinsko­američkim, standadnim i kombinaciji deset plesova, plesna skupina Lana, pjevači Mladen Burnać i Sebastian Popović, te mlada zagrebačka glazbena skupina The Answer. (zg-m)