Svjetsko prvenstvo juniora u sinkroniziranom klizanju

Svjetsko prvenstvo juniora u sinkroniziranom klizanju

Naše juniorke će klizati uz još 23 ekipe iz 18 zemalja. Aktualno zlato brani ekipa Musketeers Junior iz Finske dobro nam poznate trenerice Anu Oksanen, a sudeći prema programima pokazanima u Milanu, očekuje nas dva dana uživanja u vrhunskim izvedbama

Zagreb je domaćin Svjetskog juniorskog prvenstva u sinkroniziranom klizanju (ISU) na kojem će se u Domu sportova u petak i subotu (13. i 14. ožujka) natjecati oko 500 klizačica i klizača iz 18 zemalja. Uzmemo li u obzir da je Zagreb već bio domaćin Svjetskog juniorskog kupa 2002. godine, kao i dvama Svjetskim seniorskim prvenstvima (2004. i 2009.), ovim ćemo natjecanjem postati drugi grad domaćin u povijesti ovog sporta koji je organizirao sva takva natjecanja.

Naše juniorke će klizati uz još 23 ekipe iz 18 zemalja. Aktualno zlato brani ekipa Musketeers Junior iz Finske dobro nam poznate trenerice Anu Oksanen, a sudeći prema programima pokazanima u Milanu, očekuje nas dva dana uživanja u vrhunskim izvedbama.

Svečano otvorenje održat će se prvog dana natjecanja u petak, 13. ožujka u 18 sati, nakon čega slijedi natjecanje u kratkom programu. Drugog dana natjecanja, u subotu, 14. ožujka s početkom u 15.15 sati će se klizati slobodni program. Istoga dana, s početkom u 19.40 sati, održat će se i svečana ceremonija proglašenja pobjedničkih ekipa.

Dođite i bodrite naše Zagrebačke pahuljice!

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni