Svjetska liga u hokeju na travi: Hrvatska četvrta

Svjetska liga u hokeju na travi: Hrvatska četvrta

Drugi u zelinskoj skupini bili su Švicarci, koji će zajedno s Rusima nastaviti natjecanje u drugom krugu Svjetske lige hokeja na travi, koja će se održati ove jeseni.

Hrvatska reprezentacija u hokeju na travi završila je svoj nastup na Svjetskoj ligi, koja se ovih dana održavala u Svetom Ivanu Zelini. Naši su hokejaši bili u skupini s Rusijom, Švicarskom, Bugarskom i Turskom.

Jedna pobjeda protiv Turske, remi u susretu sa Švicarskom i dva poraza protiv Bugarske i Rusije kratki su sažetak nastupa naših reprezentativaca. Najuvjerljiviji u ovoj skupini bili su hokejaši Rusije, koji su pobjedili u sve četiri utakmice bez primljenog zgoditka. Rusi su ukupno postigli 38 golova i tako su najavili svoj povratak među najbolje hokejaške reprezentacije svijeta.

Drugi u zelinskoj skupini bili su Švicarci, koji će zajedno s Rusima nastaviti natjecanje u drugom krugu Svjetske lige hokeja na travi, koja će se održati ove jeseni. Treći su bili hokejaši Bugarske, četvrti su bili naši hokejaši, dok je posljednje mjesto zauzela reprezentacija Turske.

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni