Svjetska liga hokeja na travi: Hrvatska pobjedila Tursku

Svjetska liga hokeja na travi: Hrvatska pobjedila Tursku

Hrvatska je imala podršku oko 1 000 navijača, a prvi pogodak za našu reprezentaciju postigao je Marko Mucić u 15. minuti. Toni Premilovac je povisio rezultat na 2:0 u 35. minuti, a već u 37. minuti za 3:0 pogodio je Mihael Cvetko.

U prvom nastupu Svjetske lige koja se igra u Svetom Ivanu Zelini hrvatska muška reprezentacija u hokeju na travi pobjedila je Tursku rezultatom 6:1.

Hrvatska je imala podršku oko 1 000 navijača, a prvi pogodak za našu reprezentaciju postigao je Marko Mucić u 15. minuti. Toni Premilovac je povisio rezultat na 2:0 u 35. minuti, a već u 37. minuti za 3:0 pogodio je Mihael Cvetko. On je zabio još jedan pogodak u 53. minuti, a u strijelce za Hrvatsku upisali su se Tomislav Hanžek i Filip Taušan.

Jedini pogodak za Tursku postigao je Vakif Kilinc. U drugom susretu zelinske skupine snage su odmjerile reprezentacije Švicarske i Bugarske. Pobjedili su hokejaši Švicarske s visokih 11:0.

Sljedeću utakmicu naši hokejaši igrati će protiv reprezentacije Bugarske. Utakmica je na rasporedu u četvrtak u 18:30.

Danas će se u 16.15 sati sastati reprezentacije Rusije i Bugarske, a u 18.30 sati počinje utakmica između Švicarske i Turske.

(zg-magazin)