Svjetska a cappella atrakcija u Zagrebu

Svjetska a cappella atrakcija u Zagrebu

Raznovrsni repertoar stvara posebnu žanrovsku sliku i doživljaj, jer Viva Vox publici daruje sve, od filmske glazbe, preko popa i rocka, pa sve do glazbenih žanrova kao što su industrial metal i dubstep

Svjetska a cappella atrakcija, zbor Viva Vox, nakon rasprodanih koncerata u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, dolazi 16. travnja u Zagreb, u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog.

Viva Vox, poznat po izvođenju svjetskih hitova uz podršku beatboxa, prošlog petka održao je solistički koncert u Nišu, a zbog velikog interesa u svakom gradu u kojem nastupa, i ovog će vikenda ponovo nastupiti u Nišu pred rasprodanom Dvoranom.

Nakon toga zbor kreće s pripremama za prvi solistički koncert u Zagrebu, za koji spremaju pravi spektakl.

Osim što izvode djela imitirajući instrumente svojim glasovima, svaku pjesmu prati posebna koreografija te svjetlosni i vizualni efekti. Ovaj putujući spektakl izvodi obrade za koje je gotovo nezamislivo da ih je moguće otpjevati, i to bez ikakve instrumentalne pratnje.

Raznovrsni repertoar stvara posebnu žanrovsku sliku i doživljaj, jer Viva Vox publici daruje sve, od filmske glazbe, preko popa i rocka, pa sve do glazbenih žanrova kao što su industrial metal i dubstep.

Gibboni, Ameno grupe Era, Red Hot Chili Peppers, System of a Down, Beyoncé, Sia, samo su neki od izvođača u kojima publika uživa na njihovim koncertima. Prava “grmljavina” glasova na pozornici odvija se kada izvode djela bendova kao što su Pearl Jam, Nirvana, Rammstein, Metallica, The Prodigy, ali i legendarna grupe Queen.

Oni pomiču granice mogućeg u a cappella izvedbi, oni dolaze u Zagreb, oni su Viva Vox.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 120/140/160/200 HRK na blagajni Lisinskog ili online www.lisinski.hr. (zg-m)