“Svjetlo želja” za podršku oboljelima od štitnjače

“Svjetlo želja” za podršku oboljelima od štitnjače

(S prošlogodišnje manifestacije “Svjetlo želja”)

Tisuće svijetlećih balona i lampiona dobrih želja osvijetlit će Bundek

“Svjetlo želja”, treći po redu humanitarni događaj za podršku oboljelima od poremećaja štitnjače održava se i ovog adventa u organizaciji Hrvatske udruge za bolesti štitnjače bit će održan u subotu, 15. prosinca, kada će posjetitelji pustiti tisuće lampiona u jezero Bundek.

Ovogodišnje “Svjetlo želja” treća je po redu manifestacija udruge kojom se u periodu prije Božića daje potpora mnogobrojnim oboljelima i njihovim obiteljima te ujedno diže svijest o poremećajima štitne žlijezde, jedne od najučestalijih bolesti u svijetu.

“Svjetlo želja” održava se 15.12. na jezeru Bundek od 16 do 18 sati, uz prigodni glazbeni program i simbolično puštanje svijetlećih balona i plutajućih lampiona u 18 sati, a za koje će posjetitelji moći dati prigodnu donaciju.

Za dobru atmosferu pobrinut će glumac i radijski voditelj Saša Buneta i voditeljica Marijana Perinić, a svi posjetitelji dobre volje uživat će i u toploj okrepi. Manifestaciju će podržati i gradonačelnik Milan Bandić, predsjednik Gradske skupštine Andrija Mikulić, prijateljske humantarne udruge “Fra Mladen Hrkać”, Udruga udovica hrvatskih branitelja iz domovinskog rata i druge te brojne osobe iz javnog života.

Puštanjem svijetlećih balona i plutajućih lampiona, ovoga puta na jezeru Bundek koje će tako prvi puta biti osvijetljeno upravo u ovu humanitarnu svrhu, simbolično će se poslati poruke dobrih želja svim oboljelima, a prikupljene donacije osigurat će sredstva za rad udruge te pomoć oboljelima od bolesti štitnjače.

Na prošlogodišnjoj manifestaciji pušteno je čak 3000 svijetlećih balona u znak podrške oboljelima od poremećaja štitnjače. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni