Sve o EU projektima na jednom mjestu

Sve o EU projektima na jednom mjestu

Informacije o financiranju projekata iz fondova Europske unije kao i svi otvoreni natječaji EU-a na koje se mogu prijaviti korisnici iz Hrvatske i regije odnedavno se mogu pronaći na jednom mjestu – internetskom portalu www.eu-projekti.info. Portal je pokrenula tvrtka EU projekti te Institut za razvoj poduzetništva i projekte EU. Svrha ovog web portala je da se korisnici fondova i aplikanti na  natječaje EU-a lakše dođu do potrebnih informacije te se u konačnici podigne razina iskorištenosti pretpristupnih IPA programa i  programa Unije. Informacije na portalu su besplatne i dostupne svima.

Direktorica tvrtke EU projekti info Ariana Vela istaknula je kako je namjera da ovaj portal postane središnje mjesto za informiranje o EU fondovima. Najavila je da će stranica biti osvježavana svakodnevno te će se na njoj objavljivati najnovije najave i informacije o svim natječajima koji budu izlazili.

Čak i onaj tko se nikada nije bavio natječajima EU na portalu može pretražiti sve što ga zanima po djelatnosti kojom se bavi i poslovima koji ga zanimaju. Osim popisa svih uvjeta i natječaja iz Hrvatske, regije te Bruxellesa, na stranici se mogu naći i primjeri projekata te praktični savjeti.

Vela objašnjava kako su europski fondovi komplicirani su i za one koje se svakodnevno bave tim područjem, a kamoli onima koji kreću od nule. Zbog toga ova stranica može biti koristan alat gdje se na jednom mjestu mogu dobiti sve informacije na koje se projekte prijaviti i gdje tvrtke i pojedinci mogu ponuditi svoje usluge. (zg-m)

 

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni