Švaljek darivala korisnike Doma za starije Medveščak

Švaljek darivala korisnike Doma za starije Medveščak

U povodu nadoilazećeg kršćanskog blagdana Uskrsa, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba dr. Sandra Švaljek danas je, sa suradnicima, posjetila korisnike Doma za starije Medveščak i predala im prigodne poklon-pakete.

»Posebno mi je zadovoljstvo biti ovdje danas s vama. Mi mlađi smo uglavnom uvijek zaposleni i prerijetko nađemo vremena za naše starije, ali to ne znači da ne mislimo na vas«, naglasila je zamjenica Švaljek. Drago mi je vidjeti vas vesele i zadovoljne – vjerujem da je to zbog toga što se u Domu, uz potporu našeg Ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, dobro brinu i skrbe o vama i nastoje vam pružiti osjećaj i toplinu vlastitog doma. Veseli me što će Dom za starije Medveščak uskoro dobiti specijalizirani odjel za osobe oboljele od Alzheimerove bolesti u kojem će imati primjerenu skrb«, dodala je dr. sc. Sandra Švaljek te zaželjela korisnicima da osjete radost Uskrsa.

»Posjet i blagdansko darivanje korisnika domova za starije, kojima je osnivač Grad Zagreb, već je tradicija«, istaknula je pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Višnja Fortuna. »Paketi nisu veliki, ali to je znak pažnje za naše starije sugrađane, znak da mislimo na njih«, dodala je. (zagreb.hr /zg-magazin.com.hr)