SUVAG dobio digitalni EEG uređaj

SUVAG dobio digitalni EEG uređaj

Riječ je o najnovijem modelu EEG uređaja renomiranog japanskog proizvođača čijom je donacijom Grad Zagreb još jednom potvrdio visoku senzibiliziranost za osobe kojima je pomoć najpotrebnija

Jutros je u Poliklinici SUVAG gradonačelnik Milan Bandić uručio ravnateljici Adindi Dulčić digitalni EEG uređaj, kojim će se bitno podići kvaliteta i dostupnost zdravstvene zaštite kako sugrađana, tako i građana cijele Hrvatske.

Riječ je o najnovijem modelu EEG uređaja renomiranog japanskog proizvođača čijom je donacijom Grad Zagreb još jednom potvrdio visoku senzibiliziranost za osobe kojima je pomoć najpotrebnija.

„Grad Zagreb je ponosan na ovu Ustanovu , kao i na njezine vrijedne djelatnike, koji daju sve da bi pomogli drugima. Neka tako bude i ubuduće, na dobrobit svih ljudi“, rekao je gradonačelnik simbolično pustivši u rad novi uređaj.

U ime pacijenata i djece, kao i njihovih roditelja, te zaposlenika Poliklinike ravnateljica Dulčić zahvalila je gradonačelniku i suradnicima na razumijevanju i podršci: „Podsjetit ću da ste 2006. otvorili ovu zgradu u kojoj se sada nalazimo, a koja je izgrađena sredstvima Grada Zagreba. Mi doista uživamo veliku podršku Grada. Ova donacija, koja će omogućiti još precizniju dijagnostiku neuroloških oštećenja, a time i stvaranje još učinkovitijih programa rehabilitacije, obvezuje stručnjake Poliklinike da se još više trude i opravdaju vaše povjerenje.“

Podsjetimo, Poliklinika SUVAG jedinstvena je zdravstvena ustanova za dijagnostiku svih teškoća vezanih uz oštećenje sluha i govora, rehabilitaciju slušanja i govora, te odgoj i obrazovanje djece oštećena sluha i/ili govora, a ovaj najsuvremeniji uređaj, vrijedan 251.791,88 kuna zasigurno će doprinijeti kvaliteti i brzini obrade i dijagnostike korisnika. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni