Sutra na snazi posebna regulacija tramvajskog prometa

Sutra na snazi posebna regulacija tramvajskog prometa

Povremene obustave tramvajskog prometa očekuju se u utorak (sutra) tijekom jutra i večeri zbog prolaska stranih delegacija koje sudjeluju na parlamentarnom summitu Međunarodne krimske platforme, kao i zbog utakmice na Maksimiru.

Iz ZET-a su izvijestili da se zbog prolaska stranih delegacija u jutarnjim se satima očekuju povremene obustave od središta grada do Nacionalne i sveučilišne knjižnice.

Policija će odlučivati o prilagodbi tramvajskog prometa, tj. o zatvaranju pojedinih prometnica prilikom prolaska štićenih kolona te će tramvaji prometovati obilaznim trasama. Aktualne promjene moći će se pratiti na ZET-ovim stranicama.

Posebna regulacija odvijat će se i navečer zbog održavanja nogometne utakmice Dinamo – Milan na stadionu Maksimir u 21 sat.

Ovisno o procjeni prometne policije i službi ZET-a, uoči i nakon utakmice očekuje se obustava tramvajskog prometa na dionici od Kvaternikovog trga do Dubrave iz sigurnosnih razloga, tj. zbog očekivanog velikog broja navijača. U slučaju obustave prometa Maksimirskom cestom, doći će do izmjena i skraćivanja autobusnih linija terminala Svetice.

Također, iz sigurnosnih razloga postoji mogućnost obustave prometa Zvonimirovom ulicom do Borongaja, što može utjecati na tramvajske i autobusne linije terminala Borongaj. Uz tramvajske i autobusne koridore bit će raspoređeno prometno osoblje ZET-a koje će osiguravati prometnu povezanost sukladno prohodnosti trasa. (ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni