Suradnjom do jačanja konkurentnosti

Suradnjom do jačanja konkurentnosti

Suradnja između SEECEL i Razvojne agencije Zagreb – TPZ uključuje i zajedničke aktivnosti, između ostalih, razmjenu najboljih praksi, pokretanje zajedničkih projekata te suradnje s međunarodnim organizacijama

Razvojna agencija Zagreb – TPZ i SEECEL (Regionalni centar za razvoj poduzetničkih kompetencija zemalja jugoistočne Europe) potpisali su danas Memorandum o razumijevanju, s kojim su izrazili interes za međusobnu suradnju u području razvoja poduzetništva te ljudskih potencijala.

Memorandum su potpisali Efka Heder, direktorica SEECEL-a i Frane Šesnić, direktor Razvojne agencije Zagreb – TPZ, koji su tom prigodom istaknuli kako je promicanje poduzetništva jedna od strateških aktivnosti za razvoj hrvatskog gospodarstva.

„Povezivanjem organizacija sa zajedničkim ciljem doprinosimo jačanju konkurentnosti i razvoju poduzetničkog okruženja kao preduvjet poslovnog uspjeha“, naglasio je Frane Šesnić, direktor RAZA -TPZ-a te je izrazio zadovoljstvo što će Agencija zajedno sa SEECEL – om raditi na promociji poduzetništva i razvoju učenja za poduzetništvo.

„Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo što ćemo surađujući s Razvojnom agencijom nastaviti s promocijom i razvojem poduzetnih društava i poduzetnih gradova“, izjavila je Efka Heder, direktorica SEECEL-a.

Suradnja između SEECEL i Razvojne agencije Zagreb – TPZ uključuje i zajedničke aktivnosti, između ostalih, razmjenu najboljih praksi, pokretanje zajedničkih projekata te suradnje s međunarodnim organizacijama. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni