Suradnja Zagreba i Općine Marčana

Suradnja Zagreba i Općine Marčana

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić sa suradnicima primio je u četvrtak, 9. veljače delegaciju Općine Marčana predvođenu načelnikom Marijanom Kostešićem.

Tedi Lušetić, zamjenik pročelnika Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport je izjavio da je ovim sastankom intenzivirana dugogodišnja prijateljska suradnja dvaju gradova na više razina – kulturnoj i gospodarskoj.

Načelnik Kostešić je napomenuo da suradnja između Zagreba i tadašnje Općine Pula, sadašnje Općine Marčana datira još od 1968., kada su dali Gradu Zagrebu 70 hektara zemljišta na kome je sagrađeno Dječje odmaralište Vladimira Nazora.

“Na današnjem smo sastanku postigli dogovor na temelju kojeg ćemo riješiti sve prijepore i urediti formalno-pravne odnose, a nakon čega će se u objekt moći investirati te će ga se moći obnavljati  ili širiti”, istaknuo je Kostešić.

Uz zagrebačkog gradonačelnika i zamjenika pročelnika Tedija Lušetića, sastanku je prisustvovala Ana Stojić Deban, predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga. Osim gradonačelnika Marijana Kostešića, u delegaciji Općine Marčana je bio Klaudio Knapić, vanjski suradnik za kulturna i sportska događanja.

(Zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni