Sufinanciranje gospodarskih skupova i poljoprivredne literature

Sufinanciranje gospodarskih skupova i poljoprivredne literature

Najviši ukupni godišnji iznos županijske donacije koju jedan korisnik može ostvariti iznosi 30 000 kuna

Zagrebačka županija izdvojit će u ovoj godini 250 000 kuna za dodjelu pokroviteljstva i novčanih donacija organizatorima znanstveno-stručnih skupova, gospodarskih manifestacija i izdavačima stručne literature iz područja poljoprivrede, ruralnog razvitka, lovstva, ribarstva i šumarstva. Natječaj je otvoren do 15. prosinca 2014. godine.

Korisnici županijskih pokroviteljstva i novčanih donacija mogu biti udruge i zadruge s područja Zagrebačke županije, Hrvatska poljoprivredna agencija, znanstvene i obrazovne ustanove, konzultantske tvrtke registrirane za obavljanje pružanja savjetodavnih usluga te organizaciju sajmova izložbi i kongresa kao i pravne osobe registrirane za izdavačku djelatnost.

Najviši ukupni godišnji iznos županijske donacije koju jedan korisnik može ostvariti iznosi 30 000 kuna.

Iz Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane da se jave na natječaj najkasnije do 15. prosinca. Tekst natječaja i potrebni obrasci nalaze se na web stranicama Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr, a  više informacija korisnici mogu dobiti i na slijedećim brojevima telefona 01/6009-426, 6009-416. (zg-magazin)