Subvencije za organizirane izlete na području Županije

Na natječaj se mogu javiti turističke i putničke agencije sa sjedištem na području Republike Hrvatske koje organiziraju izlete ili višednevni boravak u Zagrebačkoj županiji tijekom cijele godine

Zagrebačka županija u četvrtak je raspisala je javni natječaj vrijedan 150.000 kuna za subvencioniranje organiziranog dolaska izletnika i turista na područje Zagrebačke županije. Natječaj je otvoren do utroška planiranih sredstava, najkasnije do 15. prosinca 2012. godine.

 Na natječaj se mogu javiti turističke i putničke agencije sa sjedištem na području Republike Hrvatske koje organiziraju izlete ili višednevni boravak u Zagrebačkoj županiji tijekom cijele godine.

Ukupna sredstva natječaja iznose 150.000 kuna, a Agencija po svakom dovedenom gostu može ostvariti iznos od 35,00 do maksimalno 50,00 kuna. Zahtjevi se zaprimaju do 15-tog u mjesecu, za protekli kalendarski mjesec, a sredstva će se isplaćivati korisnicima mjesečno, redoslijedom zaprimljenih i odobrenih zahtjeva do utroška sredstava.

Zahtjev s traženom dokumentacijom podnosi se na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za gospodarstvo, s naznakom „Prijava na natječaj za subvencioniranje organiziranog dolaska izletnika i turista na područje Zagrebačke županije“, Ulica grada Vukovara 72/5, p.p. 974, 10001 Zagreb. Također, zahtjevi se mogu i osobno predati na navedenoj adresi u pisarnici, soba br. 1.

Iz Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane turističke i putničke agencije da se jave na objavljeni natječaj.

Informacije, tekst natječaja kao i obrazac zahtjeva nalaze se na web stranicama Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr. Više informacija može se dobiti na broj telefona 01/ 6009 421, fax: 01/ 6009 488 ili na e-mail a.zelic@zagrebacka-zupanija.hr.

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni