Subotom besplatno plivanje za školarce

Subotom besplatno plivanje za školarce

Subotnjim plivanjem za školarce nastavlja se program »Odmorko« Školskog sportskog saveza grada Zagreba. Program je započeo s početkom školske godine, a održava se subotama do 16. prosinca na Zimskom plivalištu Mladost, Trg Krešimira Ćosića 10.

Termin za slobodno plivanje je od 14:00 do 17:00 sati, a za usavršavanje plivačkih tehnika od 15:30 do 17:00 sati.

Termini za skokove u vodu zakazani su za 7. listopada, 4. studenoga i 2. prosinca u vremenu od od 14:00 do 16:00 sati.

Ulaz je slobodan uz predočenje važeće iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza za Grad Zagreb ili original ovjerenog “Zahtjeva za izradu iskaznice HŠSS-a” u trajanu od 30 dana od datuma izdavanja. Na plivalištu je obavezno korištenje papuča.

U sportskim aktivnostima učenici sudjeluju dobrovoljno uz pristanak roditelja i na vlastitu odgovornost te nisu dodatno osigurani kod osiguravajućih društava. Organizator ne preuzima odgovornost za moguće ozljede sudionika.

Program je organiziran u suradnji s Gradskim uredom za obrazovanje, kulturu i sport i Sportskim savezom Grada Zagreba. (zg m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t