Subotnja špica uz kavu, stihove i natjecanje barista

Subotnja špica uz kavu, stihove i natjecanje barista

Svi ljubitelji kave koji vole vikendom prošetati gradskim središtem pozvani su da u subotu, 28. rujna dođu na Cvjetni trg gdje će biti predstavljena globalna Julius Meinl kampanja Meet With A Poem. Ova kampanja potiče druženje i pisanje stihova, a održat će se 1. listopada, na Svjetski dan kave, u mnogim hrvatskim gradovima, čiji je popis dostupan na https://www.meinlcoffee.com/hr/poezija/eventi-o-poeziji/mwp2019/.

No stih možete napisati i u subotu, zamijeniti ga za besplatnu kavu i provesti ugodno vrijeme u druženju s dragim osobama. Napisane stihove potrebno je ubaciti u označene kutije na Cvjetnom trgu. Za svaki napisani stih tvrtka Julius Meinl donira 4 kune udruzi Veliko srce malom srcu, neprofitnoj humanitarnoj udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama i srčanim bolestima.

Osim pisanja stihova, na Cvjetnom trgu moći ćete pogledati i finale prestižnog natjecanja Julius Meinl Barista Championship, na kojem će se natjecati osam najboljih hrvatskih barista iz Osijeka, Rijeke, Zagreba i Splita. Natjecanje započinje u 10 sati ujutro, a oko 15 sati bit će poznat pobjednik koji odlazi kao gledatelj na Svjetsko natjecanje barista u Australiju. (pr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni