Subota u znaku ragbija

Subota u znaku ragbija

Tako će se na igralištu Ragbi centra Rudeš igrati prijateljska utakmica između RK Zagreb i engleske momčadi BEC Boys RFC. RK Zagreb se ovom utakmicom protiv Engleza želi pripremiti za teško gostovanje koje ih očekuje u Splitu protiv RK Nada.

Na terenu ragbi kluba Mladost popularnom „Krtičnjaku“ kraj Kineziološkog fakulteta u Zagrebu u subotu će se odigrati finale Regionalne ragbi lige. U finalnom dvoboju igrati će HARK Mladost i RK Nada. Događaj ima i humanitarni karakter, a sav prihod od prodanih ulaznica donirati će se udruzi Jak kao Jakov. Ova udruga pomaže djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim obiteljima.

Ulaznice po cijeni od 10 kuna se mogu kupiti u klupskim prostorijama HARK Mladost, a na dan utakmice na ulazu igrališta. Utakmica počinje u 15 sati.

Osim utakmice između zagrebačke Mladosti i splitske Nade, ljubitelji ragbija imati će priliku u subotu popratiti još jednu utakmicu. Tako će se na igralištu Ragbi centra Rudeš u 17:30 sati igrati prijateljska utakmica između RK Zagreb i engleske momčadi BEC Boys RFC. RK Zagreb se ovom utakmicom protiv Engleza želi pripremiti za teško gostovanje koje ih očekuje u Splitu protiv RK Nada.

 

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni