Studenti ekonomije od nezbrinutih psića napravili “sponzoruše”

Studenti ekonomije od nezbrinutih psića napravili “sponzoruše”

Svi građani svoje donacije mogu donijeti 29. siječnja 2016. u 16 sati u dvoranu 3 Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, gdje će se za kraj projekta održati edukativno predavanje

Grupa studenata diplomskog studija Menadžmenta pri Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, u sklopu kolegija Menadžment promjena, pokrenuli su akciju duhovitog naziva Mogu bit’ tvoja sponzoruša?. Studenti Ante Bubalo, Dora Bukovac, Petra Franić, Nikola Senzel i Damir Buković, pod mentorstvom novinarke Nine Slišković za cilj svog projekta imaju pronalazak sponzora što većem broju pasa i mačaka, štićenika udruge „Šapica“ koja djeluje na području Zaprešića.

Svi oni koji možda nemaju mogućnost udomiti psa ili mačku, također se mogu uključiti u ovu humanitarnu akciju, doniranjem novčanih sredstava Udruzi ili doniranjem materijalnih stvari. U obzir dolazi hrana i igračke za životinje, dekice, posude za hranu, oprema za njegu životinja, čak i građevni materijal jer je samo sklonište u nezavidnom stanju.

Svi građani svoje donacije mogu donijeti 29. siječnja 2016. u 16 sati u dvoranu 3 Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, gdje će se za kraj projekta održati edukativno predavanje. Predavači će biti stručnjaci iz područja veterine i zaštite životinja, članovi udruge „Šapica“ koji će prezentirati tešku situaciju udruge, nastojati osvijestiti o potrebama napuštenih životinja, ali i dati puno korisnih savjeta o samoj brizi za životinje i odnosu prema psima i mačkama.

Studenti poručuju kako s ponosom mogu reći da od kada je projekt Mogu bit’ tvoja sponzoruša? krenuo, dva psa kojima smo tražili sponzore su udomljena, odnosno pronašli su svoje stalne domove, a tri su psa dobila sponzorstvo u slijedeće tri mjeseca od brendova Royal Canin i Frontline, koji su se pobrinuli za zalihe hrane i zaštite za njih.

»Ovo je prilika za sve nas da naučimo nešto novo, družimo se i ono najbitnije – učinimo dobro djelo. Započnimo 2016. nečim plemenitim, pomozimo onima koji ovise o nama!«, poručuju studenti Ekonomskog fakulteta.

Onima kojima termin predavanja ne odgovara, donacije mogu donijeti u nekom drugom terminu po dogovoru s organizatorima eventa ili uplatiti na iduće račune:

Za sponzoriranje životinja: HR4924840081103555954

Za sponzoriranje izgradnje skloništa: HR7323400091110646781

Za udomljavanje životinja, nazovite 095 926 3234 ili se javite na sapica@sapica.hr

Više o događanju na sljedećoj poveznici: https://www.facebook.com/events/433754796818777/. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni