Štrumpfovi 2 postavili rekord u gledanosti

Štrumpfovi 2 postavili rekord u gledanosti

Samo u Hrvatskoj film je u prvom vikendu pogledalo 21.189 gledatelja! Ovim box-office rezultatom „Štrumpfovi 2“ nadmašili su ovogodišnje velike animirane hitove „Croods“ i „Čuvari šume: Tajanstveni svijet“

Sa zaradom od sveukupno 729.034 kune, „Štrumpfovi 2“ potvrdili su status najvećeg animiranog hita posljednjih godina i premoćno zauzeli prvo mjesto na domaćoj box-office listi ne samo ovog vikenda već i najboljih kino otvaranja animiranih filmova godine!

Samo u Hrvatskoj film je u prvom vikendu pogledalo 21.189 gledatelja! Ovim box-office rezultatom „Štrumpfovi 2“ nadmašili su ovogodišnje velike animirane hitove „Croods“ i „Čuvari šume: Tajanstveni svijet“.

Štrumpfovima očigledno nije zasmetala niti sezona godišnjih odmora, jer bez obzira gdje se nalazile generacije gledatelja očigledno su jedva dočekale da pogledaju novu avanturu svojih omiljenih animiranih likova koja se, ovoga puta, odvija u Parizu. Prvi nastavak iz 2011. godine u domaćim kinima pogledalo je nešto malo više od 135 tisuća gledatelja što je bilo dovoljno da te godine postane najgledaniji kino film općenito u Hrvatskoj. Sudeći prema rezultatima prvog vikenda, „Štrumpfovi 2“ sigurnim koracima idu u istom smjeru.

O filmu:

U ovom nastavku akcijsko-animirane obiteljske hit komedije koji se u kinima emitira od 1. kolovoza, zli čarobnjak Gargamel kreira dvoje zločestih likova nalik Štrumpfovima i daje im imena „Vragolani“ kako bi ostvario svoj novi zlobni plan. Ali nakon što otkrije da će mu u njegovoj nakani biti potreban pravi Štrumpf (i to nitko drugi nego Štrumpfeta koja jedina zna tajnu čaroliju kako Vragolane pretvoriti u prave Štrumpfove) Gargamel je otima i dovodi u Pariz gdje je već zadobio povjerenje milijuna ljudi kao najveći svjetski čarobnjak.  I tako dok Gargamel zajedno sa svoja dva zločesta kvazi-Štrumpfa i Štrumpfetom luduje po Parizu, Papa Štrumpf, Trapavi, Mrgud i Licko se moraju vratiti u naš svijet, udružiti se sa svojim prijateljima Patrickom i Grace Winslow te dati sve od sebe kako bi spasili Štrumpfetu … (hrt /zg-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni