Stranica podrške Bandiću: “Mnogima je pomogao, jedino je Tito bio toliko tražen za kuma”

Stranica podrške Bandiću: “Mnogima je pomogao, jedino je Tito bio toliko tražen za kuma”

Profil podrške Milanu Bandiću je okupio već preko 32.000 ljudi, a još uvijek aktualni gradonačelnik Zagreba dobiva potporu ne samo iz Hrvatske i BIH, nego i iz Srbije

Odmah po uhićenju zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića na »mreži svih mreža« otvorena je nova Facebook stranica na kojoj se okupljaju ljudi koji Bandiću daju svoju potporu i ocjenjuju da on nema dostojne zamjene, a posjetitelji su pozvani da ispune anketu s pitanjem Treba li Milan Bandić podnijeti ostavku?, postavljenu na mrežnoj stranici Vecernji.hr. Prema rezultatima te ankete većina je glasača trenutačno uz Bandića, protiv njegove ostavke izjasnilo se za sada 5016 odnosno 81,02 % anketiranih, dok 1175 građana (19, 98 %) koji su pristupili anketi smatra kako bi on morao odstupiti s dužnosti gradonačelnika.

Profil podrške Milanu Bandiću je okupio već preko 32.000 ljudi, a još uvijek aktualni gradonačelnik Zagreba dobiva potporu ne samo iz Hrvatske i BIH, nego i iz Srbije. Evo što neki od njih poručuju:

Možda je Bandić štogod i uzeo za sebe u ova tri mandata, možda je koga i zaposlio, možda je komu i pomogao da što kupi… pa šta!!! Svi to rade, ali Bandić je pomogao i onom tamo nekom Romu i onoj ženi da ne spava u autu, i svoj djeci Zagreba da imaju besplatne udžbenike, bez njega pojedini dijelovi Zagreba bili bi i dalje “divlji zapad”, Milan je pomogao i mnogima van Zagreba, samo je Tito u ona vremena bio tražen za kuma kao on…

Kada vlast koristi državno odvjetništvo i policiju u predizborne svrhe to u civiliziranom svijetu zovu diktatura.

Nisu nam oni u Vladi dali besplatne knjige, vrtiće, nisu nam oni uredili grad, parkove da nam se djeca mogu dostojno igrati. Oni jedino znaju odustajati od projekata i čekati da Bandić spasi stvar kao npr. sa Imunološkim zavodom i još puno toga!!!

Bandić voli naš grad Zagreb, nosi ga u srcu misli i diše s njim, gradi ga i veliča.. Njegova vrijednost je i u iskrenom odnosu s građanima, zato ga Zagrepčani vole. Mislim da su u pitanju niski udarci naše političke strukture.

Heroj, a ne zločinac!.

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni