Stoti rođendan bake Velić

Stoti rođendan bake Velić

U Zagrebu je trenutno nešto više od 200-injak osoba koje su napunile stotu godinu, većinom žena, a podaci iz Popisa stanovništva iz 2011. u odnosu na onaj iz 2001. pokazuju da se životni vijek sve više produljuje

U domu obitelji Velić u zagrebačkoj Dubravi, gradonačelnik Milan Bandić jučer je posjetio gospođu Anđelu Velić koja je u krugu obitelji slavila svoj 100-ti rođendan.

Gradonačelnik je, u društvu pomoćnice pročelnice Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Romane Galić, slavljenici čestitao rođendan, darovao cvijeće i simbolični poklon te joj zaželio mnogo zdravlja i sreće u budućnosti. „Ovo je najmanje što tim ljudima mogu pružiti, stisnuti im ruku i darovati cvijeće“, naglasio je gradonačelnik i dodao kako se vjerojatno već za desetak dana vidimo na još jednoj jubilarnoj rođendanskoj proslavi našega sugrađana.

U Zagrebu je trenutno nešto više od 200-injak osoba koje su napunile stotu godinu, većinom žena, a podaci iz Popisa stanovništva iz 2011. u odnosu na onaj iz 2001. pokazuju da se životni vijek sve više produljuje. (zg-m)