Stolnotenisači URIHO-a po 15. put postali državni prvaci

Stolnotenisači URIHO-a po 15. put postali državni prvaci

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić u četvrtak je u zgradi Gradske uprave primio delegaciju stolnoteniskog kluba osoba s invaliditetom URIHO čiji su igrači na Državnom prvenstvu u stolnom tenisu 15. put zaredom osvojili naslov prvaka države.

Državno prvenstvo se održalo u Splitu od 10. do 12. srpnja u organizaciji Hrvatskog parastolnoteniskog saveza osoba s invaliditetom i Hrvatskog paraolimpijskog odbora, a STKI „URIHO“ je premoćno osvojio naslov državnog prvaka sa postignutim 101 bodom.

»Zahvaljujemo se gradonačelniku Milanu Bandiću i ravnatelju ustanove URIHO Josipu Držaiću na dugogodišnjoj suradnji i potpori klubu STKI „URIHO“ koji je od malog kluba izrastao u respektabilan klub s 15. uzastopno osvojenih Državnih prvenstava, što je uistinu golem uspjeh«, izjavila je predsjednica kluba Jadranka Blagus, uručivši gradonačelniku zahvalnicu za dosadašnju podršku i suradnju.

Pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, Romana Galić čestitala je sportašima na postignutim rezultatima, kazavši kako su ustanova URIHO i STKI URIHO ponos Grada Zagreba koji od prvog dana daje podršku ovome sportskom klubu, kao i sportu općenito, posebice osobama s invaliditetom znajući koliko je to za sport i osobe s invaliditetom važno.

STKI „URIHO“ premoćno je osvojio naslov državnog prvaka s postignutim 101 bodom, dok je drugoplasirani sa 65 bodova STK „SYNERGIJA“, a treća je ekipa Karlovca s 28 bodova.

Klub URIHO osnovan je 2004. g. u cilju promicanja, razvitka i unapređenja invalidskog sporta kroz stolni tenis. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni