Stojak smatra da preimenovanje Trga maršala Tita neće proći

Stojak smatra da preimenovanje Trga maršala Tita neće proći

Uoči konstituirajuće sjednice Gradske skupštine u ponedjeljak, HNS-ov gradski zastupnik Tomislav Stojak najavio je da će i u novom mandatu biti najaktivniji gradski zastupnik. »To što nemam svoj klub nije me smetalo ni u prošlom mandatu. Ako ste argumentirani, ako ste zastupnik koji zna što radi, ako slušate građane i s njima razgovarate, ako se borite za rješavanje onih problema koji ljude zbilja muče u svakodnevnom životu, a ne želite mijenjati table s imenima trgova nego životne stvari, onda možete puno toga uspjeti, bez obzira jeste li u opoziciji«, ustvrdio je.

Stojak smatra da će se na prvoj radnoj sjednici Skupštine naći prijedlog za preimenovanje Trga maršala Tita jer sve naznake to otvore. No dodaje: »Nekako imam osjećaj da će biti još dosta iznenađenja do te sjednice i imam osjećaj da taj prijedlog neće proći«.

HNS-ovac je mišljenja da će se novoformirana većina naći u problemima već prilikom usvajanja gradskog proračuna, odnosno za tri i pol mjeseca kada ide prva rasprava o proračunu.

Stojak je mišljenja da će oporba moći utjecati na donošenje bitnih odluka jer će se za provođenje strateških projekata trebati postići konsenzus. »U Zagrebu se konačno moraju početi provoditi strateški projekti, a ne da se mijenjaju ploče s imenima trgova i ulica«, zaključio je. (B. J.)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni