Stojak: “Kome je Srebrnjak zlatna koka?”

Stojak: “Kome je Srebrnjak zlatna koka?”

Gradski zastupnik Tomislav Stojak (HNS) na današnjoj je konferenciji za novinare u Staroj gradskoj vijećnici ponovio da slučaj smjene dugogodišnjeg ravnatelja Dječje bolnice Srebrnjak dr. Bore Nogala ne smije proći „ispod radara”.

Rasprava o stanju u DB Srebrnjak našla se na dnevnom redu Gradske skupštine, a Stojak tvrdi kako će na skupštinskoj sjednici inzistirati da se priča oko Srebrnjaka rasvijetli do kraja, prenosi Radio Sljeme.

„Što je dovelo do smjene bivšeg ravnatelja bolnice i kome je bolnica Srebrnjak zlatna koka?”, upitao je HNS-ovac koji kaže kako je dokazano da bivši ravnatelj Nogalo nije nezakonito zapošljavao i da nema veze sa nadriliječništvom.

„Što je pravi razlog smjene ravnatelja Nogala? Očito je to nabava vrlo skupe opreme za translacijsku medicinu. Želja Grada Zagreba i upravnog vijeća, da isključivo samo oni kontroliraju proces te nabave koja je vrijedi više od 130 milijuna kuna”, ustvrdio je Stojak koji se pita zašto su se u javnosti iznosile neistine o razlozima smjene ravnatelja. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni